Selecteer een pagina

Op vrijdagavond 29 november 2019 om 19:30 uur komt het Nederlandse YouTube voetbalelftal Creators FC in actie op de velden van voetbalvereniging Jonathan in Zeist.

Creators FC

Het team bestaat 29 november, zoals nu bekend is, uit: @kalvijn @dylanhaegens @kingalert_official @noahzeeuw @koenweijland @vvbasvv @defano.holwijn @seran_lakap @nesimelahmadi @dylanpeys @reinvanduivenbode @roydecoach @vvbasvv @fraasie

Ook ex-profs Glenn Helder en Youri Cornelisse zijn present.

De spelers die vrijdag staan opgesteld zijn samen goed voor ruim 5,3 miljoen abonnees op YouTube en zo’n 3,4 miljoen volgers op Instagram.

Kaartverkoop (alleen online mogelijk)

Wil je deze YouTube helden en de Jonathan Legends van dichtbij in actie zien, koop dan snel kaarten via deze link: kaartverkoop voor € 5,- + €1,00 servicekosten.

De opbrengst van de wedstrijd gaat naar goede doelen, Football makes it happen en de opzet van G-voetbal binnen VV Jonathan.

Let op: na bestellen van de kaarten via dit online systeem krijg je een bevestiging die je goed moet bewaren. De kaarten zelf kun je namelijk pas vanaf 48 uur voor de wedstrijd zelf downloaden.

Voor- en napret

De wedstrijd start om 19.30 uur, maar de poorten van ons sportpark aan de Hernhuttersingel in Zeist gaan al om 18.15 uur open voor de liefhebbers die zeker willen zijn van een goed plekje, of willen genieten van alle voorpret met een hapje en drankje (tegen betaling verkrijgbaar) én te gekke DJ.

Na afloop van de wedstrijd is er gelegenheid tot het maken van een selfie op het veld met jouw favoriete speler.Check de website van VV Jonathan voor meer info: https://www.vvjonathan.nl/komt-dat-zien-29-november-creators-fc-versus-jonathan-legends-2/.

Locatie en navigatie

Locatie: Hernhuttersingel, Zeist
Navigatie: Brouwerij 1, 3703 CH, Zeist

Dit navigatieadres is naar de parkeerplaats van VV Jonathan.

 

Mendes Mereira neemt #ikstaoptegenracisme trui in ontvangst

Ahmed Mendes Moreira neemt de officiële #IKSTAOPTEGENRACISME sweater in ontvangst.

V.l.n.r: Martin Planken, Ahmed Mendes Moreira en Bernd van Buuren, na afloop van de wedstrijd Excelsior Rotterdam – FC Volendam, op 22-11-2019. Foto: Topshelf Media (highres foto)

Profielfoto op social media!

Plaats de profielfoto op jouw social media en geef aan dat je ook opstaat tegen racisme!