Selecteer een pagina

Bernd van Buuren en Martin Planken voor de Robin van Persie tribune in het voetbalstadion van Excelsior Rotterdam, voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Volendam op 22-11-2019. Foto: Topshelf Media (highres foto)

Hart onder de riem voor Ahmed Mendes Moreira

Om Mendes Moreira een hart onder de riem te steken, woonden wij de wedstrijd Excelsior Rotterdam – FC Volendam bij. Vanaf de sfeervolle Robin van Persie tribune hielden wij aan het begin van de wedstrijd, om 20:00 uur, één minuut onze adem in. Aan het initiatief van de gezamenlijke betaald voetbalclubs werd goed gehoor gegeven door de aanwezige fans, van beide clubs.

In de 18e minuut werd massaal gehoor gegeven aan het initiatief van Excelsior om racisme de rode kaart te geven, zie onderstaande foto’s.

Bernd van Buuren en Martin Planken op de Robin van Persie tribune in het voetbalstadion van Excelsior Rotterdam voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Volendam op 22-11-2019. Foto: Topshelf Media (highres foto)

V.l.n.r.: Martin Planken, een grote Excelsior fan en Bernd van Buuren na afloop van de wedstrijd in de kantine van Excelsior Rotterdam. Foto: Topshelf Media (highres foto)

Profielfoto op social media!

Plaats de profielfoto op jouw social media en geef aan dat je ook opstaat tegen racisme!