Selecteer een pagina

Op vrijdagavond 29 november 2019 kwam Creators FC, het voetbalteam met YouTubers, in actie in het shirt met de hashtag #IKSTAOPTEGENRACISME. Links op de foto staat YouTuber OMGitsTiesto en rechts Roy de Coach. Inderdaad: de coach van Creators FC. Foto: Ruud Voest. Download hr foto.

Door een prachtige samenwerking tussen Creators FC, VV Jonathan en initiatiefnemer van Sta Op tegen Racisme, Martin Planken van Topshelf Media, kwamen beide teams het veld op in het shirt met de hashtag #IKSTAOPTEGENRACISME. Planken: “Dankzij de inzet van Roy van Rossum, coach van Creators FC, het hele team van Creators FC en voetbalvereniging Jonathan uit Zeist, werd een sterk statement gemaakt tegen racisme.

Samenvatting wedstrijd op YouTube

In deze wedstrijd van CreatorsFC tegen VV Jonathan uit Zeist, zie je het debuut van UberQuin en Koen Weijland! Weten zij te scoren tijdens hun debuut? Verder zie je Seran Lakap veelvuldig aan de bal en weet hij meerdere malen het netje te vinden. Met een record aantal bezoekers. Nesim krijgt van Roy de Coach een lekkere kapsalon.

Balgoochelaar Akkamist laat zijn skills zien in deze wedstrijd! In deze wedstrijd zie je ook weer een VAR momentje!

In de wedstrijden van Creators FC zie je oa: Noah Zeeuw, Stefan de Vries, Kalvijn, Vincent Visser, Glenn Helder, Matthy, FC Roellie, Koen, Defano Holwijn, Rein van Duivenboden, King Alert en natuurlijk Roy de Coach.

Creators FC

Het team bestond 29 november, op papier althans, uit: @kalvijn @dylanhaegens @kingalert_official @noahzeeuw @koenweijland @vvbasvv @defano.holwijn @seran_lakap @nesimelahmadi @dylanpeys @reinvanduivenbode @roydecoach @vvbasvv @fraasie en ex-profs Glenn Helder en Youri Cornelisse.

Het team van CreatorsFC is goed voor ruim 5 miljoen abonnees op YouTube en ruim 3 miljoen volgers op Instagram.

 

Op vrijdagavond 29 november 2019 kwam Creators FC, het voetbalteam met YouTubers, in actie op de velden van voetbalvereniging Jonathan in Zeist. Beide teams kwamen het veld op in het shirt met de hashtag #IKSTAOPTEGENRACISME. Links op de foto staat de initiatiefnemer van de actie, Martin Planken. Foto: Ruud Voest. Download hr foto.

Mendes Mereira neemt #ikstaoptegenracisme trui in ontvangst

Ahmed Mendes Moreira neemt de officiële #IKSTAOPTEGENRACISME sweater in ontvangst.

V.l.n.r: Martin Planken, Ahmed Mendes Moreira en Bernd van Buuren, na afloop van de wedstrijd Excelsior Rotterdam – FC Volendam, op 22-11-2019. Foto: Topshelf Media (highres foto)

Profielfoto op social media!

Plaats de profielfoto op jouw social media en geef aan dat je ook opstaat tegen racisme!